Brusnice sladené jablkovým džúsom BIO

                                          brusnice1brusnice2

V čom sú brusnice výnimočné?

  • Obsahujú množstvo výživných látok: ako organické látky, pektíny, triesloviny, vitamíny (hlavne C, E, K, A) a množstvo antioxidantov
  • Obsahujú minerálne látky: Draslík a najmä flavonoidy
  • Obsahuje látky, ktoré sú schopné ničiť infekcie v močom trakte
  • Obsahujú omega 3 mastné kyseliny- ktoré obnovujú bunky

 

Ako nám brusnice pomáhajú?

  • Upravujú trávenie a zlepšujú apetít
  • Chránia pred chronickou zápchou, napomáhajú správnemu fungovaniu čriev
  • Zlepšujú imunitu – najmä pred útokmi chrípkových vírusov a chránia telo pred väčšinou baktérií Helicobacter pylori, ktoré spôsobujú žalúdočné vredy
  • Liečia infekčnú hnačku a plynatosť
  • Sú prírodným antibotikom
  • Majú protizápalové účinky
  • Zmierňujú zápal močových ciest
  • Majú antioxidačné účinky- znižujú riziko nádorových ochorení
  • Znižujú tvorbu krvných zrazenín, znižujú vysoký krvný tlak- pomáhajú pri lepšom prietoku krvi- bránia upchávaniu ciev- proti kŕčovým žilám
  • Zmierňujú bolesti pri menštruácii
  • Pravidelná konzumácia zamedzuje množeniu sa baktérii v ústnej dutine- tým potláča vznik ústnych ochorení

 

Ako konzumovať brusnice?

  • Brusnice majú horko- kyslú chuť s veľmi jemným sladkým nádychom
  • Samotné alebo s iným ovocím či orechmi
  • Do jogurtov, müsli, šalátov, koláčov- bábovky, alebo vianočky (namiesto hrozienok)
  • K divine, ako brusnicová omáčka, vtedy odporúčame sušené plody namočiť na 10-20 minút do vody a potom postupovať podľa receptu
  • Do pikantných jedál

Odporúčaná denná dávka: 200 g čerstvých alebo sušených brusníc

Prečo práve BioSalus Brusnice BIO?

  • Pochádzajú z Kanady
  • Sú dosladené jablkovou šťavou, ale aj napriek tomu majú stále príjemnú kyslastú chuť

 

Nezabudnite, ide o doplnok stravy, ktorý nenahrádza pestrý jedálniček. Preto všetko s mierou!

Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií