Jablkový ocot číry BIO 750ml

Neohodnotené
 
 

Ocot vyrábaný kvasením muštu BIO jabĺk. 

bio znamka

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Bežná cena 3,80 €
Ušetríte 0,20 € (–5 %)
Cena 3 € bez DPH
3,60 €    
Kód tovaru 9722
Výrobca BioNebio
Kategória Octy, omáčky
 

Na výrobu boli použité prirodzene zrelé jablká z vyhlásených sadarských oblastí v južnom Nemecku.

Ocot nie je pasterizovaný a je prefiltrovaný a teda číry.

Vyniká príjemnou chuťou a vôňou po jablkách a hodí sa nielen k ochuteniu a konzervovaniu pokrmov, ale také do kúpeľov, ku kozmetickým účelom a ako základ zdravotného nápoja.

Ako nám pomáha:

  • odkysľuje organizmus
  • podporuje trávenie aj vylučovanie (odstraňuje zápaly v hrubom čreve, obnovuje črevnú mikroflóru, odstraňuje plynatosť, upravuje pravidelnú stolicu a podporuje tvorbu žlče)
  • priaznivo vplýva na kvalitu spánku
  • upokojuje nervový sytém
  • podporuje zdravé vlasy a pokožku (vhodný aj priamo na pokožku, má antiseptické účinky a podporuje hojenie rán, v prípade mastnej pleti je vhodný aj ako odličovač-vyhýbajte sa však kontaktu s očami. Zábal na vlasy pre lesklejšie a zdravšie vlasy bez lupín)
  • prečusťuje močové cesty (odvodňuje, prečisťuje obličky, močové cesty, podporuje vylučovanie nadbytočnej vody)
  • znižuje cukro v krvi a vysoký cholesterol (eliminuje chuť na sladké pri dlhšom a pravidelnom používaní, pomáha pri uvoľňovaní tukov)
  • na štípance- stačí potrieť, ocot eliminuje ouch aj svrbenie

Nápoj z jablčného octu: Dve lyžičky octu a lyžičku medu zalejeme v hrnčeku teplou vodou a popíjame ráno nalačno a kedykoľvek priebehom dňa ako osviežujúci nápoj.

100 ml obsahuje priemerne:
Energia: 75 kJ / 18 kcal Bielkoviny: 0,1 g Sacharidy: 0,4 g z toho prirodzené cukry: 0,01 g Tuky: 0,1 g Prírodná kyselina octová: 5%

Krajina pôvodu:
Nemecko

Obsah balenia:
750ml

Produkt ekologického hospodárstva. 

Hmotnosť 5.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií