Podrobný popis
Táto malá zelená fazuľa je veľmi obľúbená v čínskej aj indickej kuchyni. Varenú fazuľu mungo používame do hustých zeleninových polievok, do zmesí so zeleninou alebo mäsom a ako základ vegetariánskych fašírok.
Príprava: Fazuľu mungo nemusíme namáčať, 3 hrnčeky vody privedieme k varu, pridáme 1 hrnček fazule a varíme na miernom ohni cca 40 minút do mäkka.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1281 kJ / 304 kcal;
tuky: 1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g;
sacharidy: 42 g z toho cukry: 3,1 g;
bielkoviny: 23 g;
soľ: 0,02 g.
Zloženie: fazuľka mungo BIO
Krajina pôvodu: Čína
Obsah balenia: 500g
Dodatočné parametre
|
Strukoviny
|
|
0.55 kg
|
|
bez pridaného cukru |
|
Konvenčná (Nebio) |
|
Bezlaktózové |
|
Bezlepkové |
Položka bola vypredaná…
|
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.