Žihľava list prášok BIO 130g

 
 

Žihľava dvojdomá veľmi účinne podporuje detoxikáciu organizmu.

Dostupnosť Momentálne nedostupné
Bežná cena 4,60 €
Ušetríte 0,70 € (–15 %)
Jednotková cena 3 € / 100 g
Cena 3,25 € bez DPH
3,90 €
Kód tovaru 5051
Značka Natu
Kategória Zelené potraviny
Položka bola vypredaná...
 

Žihľava dvojdomá je vhodná pri zavodnení a pocite ťažkých nôh, má antidiuretický a očisťujúce účinky. Podporuje kvalitu vlasov, nechtov, pleti, kostí, zubov a kĺbov. Je vhodná aj pre diabetikov- kontroluje hladinu cukru v krvi.

  • prispieva k normálnemu stavu pokožky
  • prispieva k celkovému pozitívnemu stavu organizmu
  • prispieva k normálnemu stavu kĺbov
  • prispieva k osvieženiu a prečisteniu tela
  • podporuje normálnu funkciu močových ciest, obličiek a prostaty - vylučovanie
  • podporuje normálnu činnosť cievnej sústavy
  • podporuje normálnu hladinu glukózy v krvi
  • podporuje normálnu činnosť kardiovaskulárneho systému
  • podporuje normálnu činnosť gastrointestinálneho traktu - pohyb čriev - mikroflóra
  • podporuje vitalitu a dodáva energiu
  • podporuje hojenie rán

 
Použitie: 15 g (1 polievková lyžica) môžete rozdeliť do niekoľkých denných dávok.
Prášok zo žihľavy môžete zmiešať s vodou alebo pridať do obľúbeného nápoja a smoothie. Možno použiť pri varení a pečení.

Vedeli ste, že?
Žihľava páli kvôli obsahu troch látok (serotonín, histamín acetylcholín), ktoré pri zachytení do kože svojimi mikroskopickými hrotmi vpúšťa do krvi. Je to jej obranný mechanizmus, ktorého sa v práškovej podobe báť nemusíte.

Zloženie: 100% BIO prášok z listov Žihľavy dvojdomej (Urtica dioica)

Nutričné údaje na 100g:

Energetická hodnota 1259 kJ / 309 kcal
tuky 3,9 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,8 g
sacharidy 26 g
- z toho cukry 19 g
bielkoviny 31 g
vláknina 24 g
soľ 0,95 g

Krajina pôvodu: Bulharsko
Obsah balenia: 130g 

Hmotnosť 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií