Rýchla hokkaidó polievka

Túto polievku som už robila nespočetne krát a vždy chutí inak, tento krát som ju robila len s kokosovým mliekom a kardamónom a bola asi najlepšia :)

20171010_190256

Potrebujeme: 

Postup:
Tekvicu si poriadne umyjeme a nakrájame na kocky aj so šupkou. Tá dodá polievke ešte krajšiu farbu a je bohatá na živiny. Šalotku si nakrájame a smažíme na ľubovoľnom oleji, ja som použila repkový. Potom prihodíme do hrnca tekvicu ovegetíme, ja ako vegetu používam korenie do polievky- naozaj je veľmi chutné, samá zeleninka, len ho treba dať trošku viac. Necháme trošku podusiť a zalejeme vodou tak, aby bola celá tekvica zakrytá a varíme do mäkka. Potom všetko rozmixujeme tyčovým mixérom a pridáme kokosové mlieko a kardamón (ja som si rozdrvila 2 "strúčky") a bohate to stačilo :) Polievku dáme znova prevrieť, nech sa nám všetky ingrediencie spoja a dochutíme už podľa seba :)
Polievočku servírujeme s opraženými tekvicovými semiekami a pažítkou. Je jednoduchá a naozaj výborná. 

Dobrú chuť

Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií