Mix praclíkov v čokoláde 250g Mixit

 
Novinka
 

Mix slaných praclíkov v bielej čokoláde so slaným karamelom, v horkej a mliečnej čokoláde

Dostupnosť Skladom (2 ks)
Jednotková cena 2,64 € / 100 g
Cena 5,50 € bez DPH
6,60 €    
Kód tovaru 6345
Značka Mixit
Kategória Čokoláda a v čokoláde
 

Tri praclíky jdou, do mixu za sebou! Najprv si ale dajú čokoládový kúpeľ. Pre naše vypečené praclíky sme vybrali kúpeľ z mliečnej a horkej čokolády a nechýbala ani biela čokoláda so slaným karamelom. Kto si láme hlavu, aký praclík zvoliť, pre toho je náš čokoládový mix praclíkov ten pravý. Naše Mixit praclíky neobsahujú žiadne umelé sladidlá, umelé arómy ani palmový olej.

Zloženie: praclíky solené 33 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), biela čokoláda s karamelom 21,7 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, karamelový prášok s mliečnym tukom 10,5 % (sušené mlieko, sušená srvátka, cukor, mliečny tuk, prírodná vanilková aróma), karamelizovaný cukor 1,5 %, emulgátor: lecitíny; kakaová hmota, jedlá soľ 0,5 %), horká čokoláda 21,7 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma, sušené mlieko), mliečna čokoláda 21,7 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), leštiaca látka: arabská guma; cukor, med, jedlá soľ 0,3 %. V horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 49 % a v mliečnej čokoláde najmenej 30 %.

Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, vajec, arašidov, sóje a sezamu.

Skladujte v suchu a chráňte pred teplom.

Výživové údaje na 100 g:
Energia 2073.0 kJ / 495 kcal Tuky 24 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 14 g Sacharidy 59 g
z toho cukry 35 g Vláknina 3.7 g
Bielkoviny 7.9 g Soľ 1.43 g


Obsah balenia: 250g 
Krajina pôvodu: ČR

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií