Goji pesto

Potrebujeme:

  • 3 PL kustovnice čínskej
  • 50g sušených rajčín (nie v oleji)
  • Bylinky podľa chuti (rozmarín, koriander)
  • 1 strúčik cesnaku
  • Soľ
  • Korenie

Postup:

Goji  ponoríme do vody, tak aby boli všetky pod vodou, tak isto aj rajčiny v inej miske a necháme celú noc postáť.  Ráno si bylinky najemno nasekáme, a cesnak rozpučíme. Pridáme vodu z rajčín aj z goji, rajčiny a polovicu goji a všetko spolu dobre rozmixujeme. Dochutíme soľou a korením a pridáme zvyšok kustovnice. Dáme do pohára a uskladníme v chladničke.

Výborne sa hodí na cestoviny, alebo ako omáčka na mäso.

Prajeme dobrú chuť :)

Táto stránka používa cookies, pre Váš lepší používateľský zážitok. Viac informácií